Riool verstopt Breda

Een riolering verstopping in Breda lossen wij graag voor u op!

Zit het riool verstopt in Breda? U merkt dit als u de kraan openzet en het water niet of nauwelijks meer door de afvoer kan. Een snelle, professionele ingreep voor een scherpe prijs: dat is wat u nodig heeft! U regelt het door ons nummer te bellen en onze specialist stapt dezelfde dag nog in de auto. Wat mag hij voor u betekenen?

Riool verstopt en waterschade? Voor alles is een oplossing!

Een verstopt riool kan ook stankoverlast en lekkages met zich meebrengen. Daar zit u natuurlijk ook niet op te wachten. U kunt dan het beste beroep doen op onze rioolvakman. Hij kan zowel verstoppingen verwijderen als reparaties uitvoeren. Handig, zo’n alleskunner! Maar wat kunt u ongeveer verwachten?

  • De specialist selecteert het gereedschap.
  • De verstopping wordt mechanisch of met handgereedschap verwijderd.
  • Zit de verstopping te diep en/of is er ook sprake van een lekkage? De expert voert dan een inspectie uit.
  • Wat is de staat van uw riolering? Zijn er reparaties nodig? Als uw riolering intensiever moet worden behandeld, kan de specialist een plan van aanpak inclusief kostenberekening maken, als u dit wenst.
  • Als er geen ernstige problemen aan het licht komen, wordt de verstopping binnen een dag opgelost.
  • Onze vakman geeft u nog adviezen om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Riolering verstopt en zelf oplossen? Pas op voor (meer) schade

Als u besluit om zelf de blokkade in uw afvoer te verwijderen, dan moet u goed oppassen met wat voor middel u gebruikt. Hierbij een paar waarschuwingen:

1. Gebruikt u chemische ontstoppingsmiddelen?
De bijtende stoffen in de producten kunnen de leidingen sneller doen slijten of zelfs doen smelten. Daarnaast verstoren de chemische stoffen de waterzuivering, wat de werking van uw riolering ook niet ten goede komt. Ook niet onbelangrijk: het milieu wordt ernstig door deze middelen vervuild.

2. Gebruikt u een ontstoppingsveer?
Gebruik de veer met veel aandacht en zorg, anders kunnen er flinke krassen of zelfs scheuren in uw leidingen ontstaan. Als er op de veer te veel kracht wordt uitgeoefend, kan deze ook doorschieten en wanden doorboren.

3. Gebruikt u een hogedrukreiniger?
U werkt dan met hoge waterdruk. Steekt u de slang in een afvoer en let u even niet op? Dan kan het water op volle kracht terugkeren. Even verkeerd richten en het water kan ook door uw huid snijden.

Riool verstopt: wat zijn de kosten voor Breda?

Wat kost het om een verstopt riool door de vakman te laten behandelen? Dit kan per situatie en per locatie verschillen. Veel hangt namelijk af van de oorzaak en de ernst van de verstopping. Bel daarom onze vakman als u vooraf wat meer wilt weten over de prijs. Bij ons geen verrassingen, wel eerlijke informatie.

Riolering verstopt in Breda? Maak eenvoudig een afspraak.

Horen wij onze telefoon al? Hopelijk bent u dat. Een afspraak met onze Bredase vakman is namelijk snel op deze manier geregeld. Vertel ons over uw probleem en hij komt dezelfde dag nog langs. Ook in het weekend en op feestdagen kunt u beroep doen op onze ervaren en vriendelijke expert!

Riool verstopt in Breda?

Wij staan 24/7 voor u klaar!