Riool ontstoppen Breda

Een rioolontstopping in Breda doen wij graag voor u!

Een geblokkeerd riool: u merkt het als het water in één of meerdere sanitaire voorzieningen niet meer wordt afgevoerd. Werkt het zelf riool ontstoppen niet? Heeft u al van alles geprobeerd om de blokkade te verwijderen? Raakt u langzamerhand steeds gefrustreerder? Onze rioolvakman uit Breda komt snel voor u in actie! U hoeft ons alleen maar even te bellen.

Rioolontstopping Breda: hoe werkt het?

Onze rioolvakmannen hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen van rioleringen in woningen en bedrijven. Anders dan loodgieters zijn onze mannen er zelfs speciaal in getraind. Ze beschikken over een goed uitgeruste wagen waarin alle gereedschappen en materialen voorkomen die ze nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan:

 • Frezen en/of verenmachines
 • Hogedrukreinigers
 • Handgereedschap (voor eventuele reparaties)
 • Basisonderdelen voor sanitair, zoals sifons.
Eenmaal ter plekke zal onze specialist een kijkje nemen. Waar zit de verstopping? Met welk gereedschap kan deze blokkade het snelst worden verwijderd? Dan gaat onze expert te werk. Uw riool kan al binnen een dag ontstopt worden, misschien zelfs wel binnen een paar uur, afhankelijk van wanneer u belt.

Kosten riool ontstoppen Breda

Problemen met het riool kunnen per huishouden of bedrijf verschillen. Belangrijk is dat onze specialist precies weet wat er moet gebeuren om tot een duidelijke prijs te kunnen komen. Hierbij zijn de volgende vragen van belang:

 1. Waardoor is het riool geblokkeerd geraakt?
 2. Hoe diep zit de blokkade?
 3. Hoe hardnekkig is de blokkade?
 4. Heeft u al vaker last gehad van blokkades in het riool?
 5. Is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Is een meer uitgebreide inspectie nodig?
 6. Welk gereedschap moet worden gebruikt?
 7. Hoeveel tijd is er nodig om het probleem op te lossen?

Rioolontstopping: wat als het probleem groter is dan gedacht?

Het is mogelijk dat de blokkade in uw riool is ontstaan door een ernstiger rioolprobleem. De expert zal u waarschuwen als hij dit vermoedt. Met een rioolcamera zal hij uw riolering dan nader moeten onderzoeken op:

 • leidingbreuken
 • wortelgroei
 • verzakking van het riool
Als er inderdaad sprake is van een dergelijk probleem, dan heeft u mogelijk wel vaker last van een geblokkeerd riool. Misschien heeft u wel vaker een specialist hiervoor moeten inschakelen. Onze experts bieden u echter definitieve oplossingen: welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren om voor eens en altijd af te rekenen met uw rioolprobleem? En welke kosten zijn daar precies aan verbonden? Kiest u voor ons, dan kiest u niet alleen voor vakkundigheid, maar ook voor zekerheid!

Riolering ontstoppen in Breda? Bel gerust onze vakman.

Een riool ontstoppen met de plopper of met chemische ontstopper? Geen goed idee. Vooral dit laatste middel is erg slecht voor uw leidingen. Bel liever onze Bredase monteur voor een veilige en efficiënte ingreep. Hij kan alle mogelijke rioolproblemen opsporen en oplossen voor een eerlijke prijs. Wacht dus niet langer en bel ons nu voor een afspraak!

Riool ontstoppen Breda?

Wij staan 24/7 voor u klaar!