Afvoer ontstoppen Breda

Een afvoer ontstopping in Breda is ons dagelijks werk!

Kunnen onze Bredase rioolvakmannen ook voor u een afvoer ontstoppen? Jazeker! Vele tevreden klanten gingen u al voor. Onze specialisten zijn zo goed uitgerust dat ze allerlei soorten vuil kunnen verwijderen. Hoe schoner uw afvoeren, hoe minder kans op nieuwe verstoppingen! Hoe gaan wij precies te werk? Graag lichten we dit toe.

Afvoer ontstopping door specialist

 • Voert uw gootsteen geen water meer af?
 • Blokkeert een voorwerp uw wc?
 • Staat de badkamer blank na een douchebeurt?
Onze specialisten kunnen elke mogelijke afvoer ontstoppen. Ze doen dit met verschillende gereedschappen, afhankelijk van de ernst van de verstopping. Zo kan een frees gebruikt worden om de leidingen schoon te frezen. Ook met waterdruk kan opgehoopt vuil uit een afvoer of in de hoofdleiding worden verwijderd. Onze expert bekijkt per geval welk gereedschap het beste kan worden gebruikt.

Kosten afvoer ontstoppen Breda

Wat kan het ontstoppen van een afvoer u gaan kosten? Dit kan per locatie en situatie verschillen. Onze expert moet vaak een berekening maken aan de hand van de volgende vragen:

 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste verwijderd worden?
 • Is er toevallig sprake van een ernstiger probleem? Is inspectie dan nodig?
 • Hoeveel uren zijn nodig om het probleem met uw afvoer op te lossen?

Hoeveel tijd neemt afvoer ontstopping in beslag?

De meeste blokkades in afvoeren kunnen al binnen een uur opgelost worden. Duurt dit langer, bijvoorbeeld omdat de verstopping te hardnekkig is? Of is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Als de specialist dit laatste vermoedt, kan hij een inspectie van het riool voorstellen. Hij gebruikt dan een rioolcamera, of een rookgenerator als er ook sprake is van stankoverlast. De voordelen van een inspectie met deze middelen zijn:

 1. De expert hoeft geen muren op vloeren open te breken.
 2. De expert kan op tijd ingrijpen en een oplossing bedenken.
 3. U krijgt meteen inzicht in de huidige staat van het riool.
Uit een inspectie kunnen meer werkzaamheden voorkomen, zeker als er echt iets aan de hand blijkt te zijn. Houd er rekening mee dat voor extra uren en werkzaamheden ook meer kosten worden gerekend. Hoe dan ook, onze expert overlegt altijd met u voordat hij aan eventuele werkzaamheden begint: deze moeten immers ook binnen uw budget vallen.

Afvoer ontstopping nodig? Wij maken het mogelijk.

U wilt graag een afvoer door ons laten ontstoppen? Via ons nummer komt u direct in contact met de Bredase specialist. Maar wij doen ook meer dan afvoeren ontstoppen… Denkt u bijvoorbeeld last te hebben van een ernstiger rioolprobleem, zoals een leidingbreuk of een verzakking? Bel ons dan voor een afspraak. Onze specialisten zoeken graag voor u uit wat er aan de hand is.

Afvoer ontstoppen Breda?

Wij staan 24/7 voor u klaar!